Portfolio

Portret Fotografie

Portretfotografie voor professionele profielfoto’s of als cadeau.

Met portretfotografie zullen er foto’s van jou gemaakt worden op een locatie naar keuze. Portretfoto’s zoals jij bent, of om juist een andere kant van jou te laten zien.  Dit kan bij jou thuis zijn of op een een mooie locatie, elders. Denk hierbij aan het bos, heide of op het strand. Mocht je zelf geen locatie weten dan weet ik wel een aantal geschikte en leuke locaties, afhankelijk van jou wensen. Heb je liever portretfotografie in een studio, dan kan dit ook. Dit kan namelijk bij de studio in Amersfoort.

Na de portretfotografie – shoot zullen de foto’s uitgezocht en bewerkt worden. Binnen 14 dagen kan je deze bewerkte foto’s bekijken, op een online (afgesloten) portaal, en uitkiezen. De gekozen foto’s ontvang je digitaal op hoge resolutie voor eigen gebruik, inclusief op web-formaat met logo. Mocht je meer mooie foto’s gezien hebben dan zijn deze na te bestellen.

Kijk hier voor de (pakket)prijzen.

Een gestylde shoot in samenwerking met een stylist en/of visagist behoort ook tot de mogelijkheden. De kosten hiervoor zullen apart in rekening worden gebracht.

Blijf ook op de hoogte via Facebook en/of Instagram