Portfolio

Paarden | Freedom

Tijdens deze paardenfotografie Freedom-shoot worden er (actie-)foto’s gemaakt van jouw paard als(of) hij los loopt. Vrijheid!

Dit kan bij jou op stal in de buitenbak of op het land maar ook op een vlakte in het bos, op de zandverstuiving of op het strand. Galopperend door het zand of op een mooie vlakte in het bos. Door middel van het gebruik van het “foto-halster”.  Dit kan bij paarden die vastgehouden kunnen worden aan een dun touw van 4 meter lang. Het halster kan naderhand verwijderd worden door middel van nabewerking.

De gemaakte foto’s van paardenfotografie Freedom zal ik naderhand uitzoeken. De mooiste en leukste zal ik dan bewerken. Binnen 14 dagen kan je deze bewerkte foto’s bekijken, op een online (afgesloten) portaal, en uitkiezen. De gekozen foto’s ontvang je digitaal op hoge resolutie voor eigen gebruik, inclusief op web-formaat met logo. Mocht je meer mooie foto’s gezien hebben dan zijn deze na te bestellen.

Voor de beste resultaten is het gewenst dat er een extra persoon aanwezig is ter assistentie. Deze Freedom – shoot kan je combineren met andere soorten paardenfotografie.  Kijk hier voor de prijzen.

Blijf ook op de hoogte via Facebook en/of Instagram