Portfolio

Paarden | Blackshoot

De Blackshoot is één van de soorten paardenfotografie. Door middel van low key fotografie is het mogelijk om een blackshot te maken van jouw paard. Dit is mogelijk indien het paard voor of in een deuropening kan staan zodat het paard belicht wordt, maar de achtergrond niet. De blackshoot dient dus plaats te vinden op een locatie waar dit aanwezig is. Gedurende deze paardenfotografie shoot kan er gebruik gemaakt worden van het “foto-halster”, welke naderhand verwijderd kan worden door middel van Photoshop. Zo lijkt het paard los te staan. Uiteraard kan dit ook in harnachement en indien gewenst met één persoon, staand, bij het paard.

Deze foto’s zal ik naderhand uitzoeken en de mooiste en leukste zal ik dan bewerken. Binnen 14 dagen kan je deze bewerkte foto’s bekijken, op een online (afgesloten) portaal, en uitkiezen. De gekozen foto’s ontvang je digitaal op hoge resolutie voor eigen gebruik, inclusief op web-formaat met logo.

Voor de beste resultaten is het gewenst dat er een extra persoon aanwezig is ter assistentie. Deze shoot kan je combineren met andere soorten paardenfotografie. Mocht je meer mooie foto’s gezien hebben dan zijn deze na te bestellen. Kijk hier voor de prijzen.

Blijf ook op de hoogte via Facebook en/of Instagram