Portfolio

Paarden | Portret

Het paarden portret is één van de soorten paardenfotografie.

Bij een paarden portret, binnen paardenfotografie, worden er foto’s gemaakt van het hoofd van het paard. Ook kunnen er, indien gewenst, standfoto’s gemaakt worden waarbij het paard in een bepaalde houding staat. Dit kan samen met één persoon. Deze paardenfotografie shoot kan plaatsvinden op een buitenlocatie naar keuze. Dit kan bij u op stal, in het bos of op de heide. Mocht je geen geschikte locatie weten dan kan ik je daar misschien bij helpen.

Deze portret foto’s zal ik naderhand uitzoeken en de mooiste en leukste zal ik dan bewerken. Binnen 14 dagen kan je deze bewerkte foto’s bekijken, op een online (afgesloten) portaal, en uitkiezen. De gekozen foto’s ontvang je digitaal op hoge resolutie voor eigen gebruik, inclusief op web-formaat met logo.

Voor de beste resultaten van een paarden portret is het gewenst dat er een extra persoon aanwezig is ter assistentie. Deze shoot kan je combineren met andere soorten paardenfotografie. Mocht je meer mooie foto’s gezien hebben dan zijn deze na te bestellen. Kijk hier voor de prijzen.

Blijf ook op de hoogte via Facebook en/of Instagram