Portfolio

Honden Fotografie

Bij een hondenfotografie shoot worden er foto’s gemaakt van jou hond of honden. Het fotograferen van de honden kan plaatsvinden op een locatie naar keuze. Dit kan bijvoorbeeld bij jou thuis zijn maar hondenfotografie buiten is misschien wel nog leuker voor hond en baasje! Buiten zijn de honden het actiefst en voelen de meeste honden zich op hun gemak. Door hondenfotografie buiten plaats te laten vinden zal je spontane foto’s krijgen zoals jij jouw hond het beste kent. Ook is het mogelijk om de shoot plaats te laten vinden in de studio. Houdt er wel rekening mee, omdat ik nog niet over een eigen studio beschik, dat er hier een klein meerprijs voor gerekend wordt.

Tijdens de shoot van hondenfotografie worden er foto’s gemaakt van jouw hond of van jullie samen. Dit zal een combinatie zijn van portretfoto’s en spontane actiefoto’s. Foto’s die mooi bij jou aan wand kunnen komen te hangen.

De hondenfotografie shoot zal ongeveer een uur duren. In een uur fotograferen worden er veelal al 100 foto’s gemaakt. Deze foto’s zal ik naderhand uitzoeken en de mooiste en leukste zal ik dan bewerken. Binnen 14 dagen kan je deze bewerkte foto’s bekijken, op een online (afgesloten) portaal, en uitkiezen. De gekozen foto’s ontvang je digitaal op hoge resolutie voor eigen gebruik, inclusief op web-formaat met logo.

Mocht je meer mooie foto’s gezien hebben dan zijn deze na te bestellen. Kijk hier voor de (pakket)prijzen.

Blijf ook op de hoogte via Facebook en/of Instagram