Portfolio

Familie Fotografie

Met familie fotografie of gezinsfotografie worden er foto’s gemaakt van jouw familie of gezin. Ook als stel kunnen er foto’s gemaakt worden zoals een loveshoot. Maar ook een vriendenshoot vallen hieronder. Dit standaard pakket is voor maximaal 6 personen. Maar meer is uiteraard mogelijk! Voor ieder extra persoon betaal je een gereduceerde meerprijs en krijg je 2 extra foto’s.

Deze soort fotografie kan plaatsvinden op een buitenlocatie naar keuze. Dit kan bijvoorbeeld in het bos, op het strand, fruitgaard of heide. Mocht je geen locatie weten, dan kan ik je daar misschien bij helpen. Heb je liever een shoot in een studio? Dan kan dit ook, maar zal de locatie gehuurd moeten worden. Houdt dan rekening met bijkomende kosten.

Tijdens deze shoot worden er uiteraard groepsfoto’s gemaakt. Ook kunnen er portretfoto’s gemaakt worden van de kinderen (gezamenlijk), foto’s per stel of gezin.

Na de shoot zullen de foto’s uitgezocht en bewerkt worden. Binnen 14 dagen kan je deze bewerkte foto’s bekijken, op een online (afgesloten) portaal, en uitkiezen. De gekozen foto’s ontvang je digitaal op hoge resolutie voor eigen gebruik, inclusief op web-formaat met logo.

Mocht je meer mooie foto’s gezien hebben dan zijn deze na te bestellen. Kijk hier voor de (pakket)prijzen.

Blijf ook op de hoogte via Facebook en/of Instagram

Ook leuk om cadeau te doen!