Portfolio

Noortje & Mark

Noortje en Mark wilden graag de gehele dag, rondom hun bruiloft, vastgelegd hebben. Zodoende was ik in de ochtend al aanwezig bij het klaarmaken van zowel het bruidspaar als van de jongens. Nadat de naaste familie was gearriveerd en de bruid was opgehaald door haar toekomstige echtgenoot, vertrokken wij naar het prachtige en kleine Raadhuis van Jisp, waar de ceremonie plaatsvond. Het was zeer gewenst om een loveshoot te doen op het strand, indien het weer het toeliet, en zo geschiede! Het weer zat mee, het was aangenaam warm en de zon deed goed zijn best. Nadat er bruidsfoto’s waren gemaakt op het strand en in de duinen van Castricum, vertrokken wij naar waar het diner en de feestavond zou gaan plaatsvinden.

En zij leefden nog lang en gelukkig………..

 

Bruidsfotografie voor het vastleggen van herinneringen.

Misschien was dit wel het eerste wat jullie bedachten, toen jullie begonnen aan de voorbereidingen. Het laten fotograferen van jullie bruiloft kan belangrijk zijn voor de dagen, maanden en jaren ná deze belangrijke en mooie dag.  Maanden van te voren kijk je namelijk uit naar jullie huwelijksdag, maar op de dag zelf kan het zo maar voorbij vliegen. Daarom is het mooi als je naderhand kan terug kijken, en dit kan delen met je naasten, voor járen! De ceremonie is het belangrijkste onderdeel van de dag, maar ook is het leuk om de voorbereidingen vast te leggen.

Omdat ik een groot gedeelte van de dag dicht bij jullie ben, is het van belang dat wij elkaar een beetje kennen. Dit kan door middel van een kennismakingsgesprek. Tijdens een kennismakingsgesprek kunnen wij de dag doorlopen en ideeën en wensen uitwisselen. Met deze informatie kan ik een draaiboek maken, met betrekking tot de bruidsfotografie, eventueel met een moodboard. Op de dag zelf zal ik zo onzichtbaar mogelijk zijn om de mooiste en spontane momenten vast te kunnen leggen. Belangrijk is dat jullie je op je gemak voelen en gewoon gaan genieten van jullie trouwdag! Uiteraard maak ik beelden van het bruidspaar maar ook van de gasten welke aanwezig zijn op jullie trouwdag.

Kijk hier voor de (pakket)prijzen.

Mijn stijl in bruidsfotografie is verhalend, zodat je na deze dag weer het gevoel krijgt wat je die dag ook had. In mijn nabewerking hanteer ik stijlen die dit kunnen benadrukken.

 

Blijf ook op de hoogte via Facebook en/of Instagram