Privacy Policy & Cookies

ByMiek Photography waardeert het vertrouwen dat u stelt in ByMiek Photography. En is daarom verantwoordelijk voor het correct verwerken van uw persoonsgegevens. In deze Privacy verklaring vind u welke gegevens er worden verzameld als u deze website gebruikt, waarom deze verzameld worden en hoe hiermee omgegaan wordt.

ByMiek Photography fotografeert mensen en dieren op locatie. ByMiek Photography is gevestigd aan Kruidendreef 132, 3824 NZ te Amersfoort en is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. KvK 73494402. U kunt contact opnemen via e-mail, info@bymiekphotography.com.

Uw persoonsgegevens worden gebruikt om goederen en diensten bij u af te leveren maar ook, mits ik een opdracht voor u uit voer, voor het afhandelen van betaling. Uw e-mailadres kan gebruikt worden voor het versturen van een nieuwsbrief maar ook om te informeren over wijzigingen van de diensten en/of producten (onderaan iedere mailing vindt u de mogelijkheid om u hiervoor af te melden). Zowel uw telefoonnummer als emailadres kan gebruikt worden voor het uitvoeren van de dienstverlening. Doormiddel van Google Analytics wordt uw gedrag op de website geanalyseerd ter verbetering van de website maar ook voor het verbeteren van het aanbod in diensten en producten

ByMiek Photography ontvangt desbetreffende gegevens. Deze blijven bewaard zolang als nodig voor de doelen die hierboven zijn genoemd of om te kunnen voldoen aan wettelijke (bewaar)verplichtingen. Wanneer persoonsgegevens niet langer bewaard hoeven worden, zullen deze worden verwijderd/vernietigd.

Als klant heeft u het recht op het inzien, corrigeren of verwijderen van uw persoonsgegevens. Indien u besluit om over te stappen naar een andere partij, dan heeft u het recht dat uw gegevens worden overgedragen naar de andere partij. Indien u een klacht wilt indienen met betrekking tot uw persoonsgegevens dan kan dit via Autoriteit Persoonsgegevens.

ByMiek Photography neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Mocht u het idee hebben dat uw gegevens niet goed zijn beveiligd of indien er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op via info@bymiekphotography.com

Deze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op uw computer worden geplaatst) om de website te laten functioneren, de website te helpen analyseren om onze dienstverlening te verbeteren of voor marketing doeleindes. Sommige functionele cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website. Zonder deze cookies kunnen bepaalde onderdelen niet worden gebruikt.