F.A.Q.

Baby don't hurt me

Die wij moeten gaan

Nee, deze heb ik niet. Wel hoop ik binnenkort een mobiele studio aan te kunnen schaffen zodat wij een studio fotoshoot kunnen doen op locatie.

Dit kan veelal in het weekend maar, in overleg, ook door de weeks. Naast fotografie heb ik namelijk ook een full-time baan en ben ik regelmatig in het buitenland daarvoor. Daarom is het handig dat wij ruim van te voren een datum in kunnen plannen.

Deze probeer ik 14 dagen na de shoot, wanneer betaling is geschied, digitaal aan te leveren. Mocht dit niet lukken, om welke reden dan ook, dan zal ik je hier tijdig van op de hoogte brengen.

Bij een bruidsreportage zal ik meer tijd nodig hebben en houd ik daarom 4 weken levertijd aan.

Nee, de foto’s worden enkel bewerkt afgeleverd als JPEG bestand. De bewerking van foto’s is een belangrijk onderdeel van mijn stijl en dus de stijl die jij gekozen hebt. De RAW foto’s zullen in mijn bezit blijven. Na één jaar zal ik deze foto’s vernietigen.

Ja dat mag. Enkel op de voorwaarde dat je daarvoor het webformaat met logo gebruikt en dat dit logo ook zichtbaar is en blijft. Bij iedere foto op hoge resolutie, die in het pakket zit, krijg je dezelfde foto als webformaat met logo.

Dan zullen wij, in overleg, de shoot naar een andere datum verplaatsen. Maximaal 2 dagen van te voren zullen wij samen beslissen of wij de shoot wel of niet door laten gaan op desbetreffende dag.

De zon staat het beste en mooiste voor de middag en later in de middag.

Om potentiele klanten te bereiken deel ik graag de foto’s, eventueel met een kort verhaaltje daarbij. Mocht je er bezwaar tegen hebben dat ik je foto’s gebruik, laat mij dit dan schriftelijk weten.

Ja.

In het geval van een fotoshoot: Wanneer je akkoord bent gegaan met de offerte, en er een datum is gekozen, vraag ik een aanbetaling van 25%. Dit dient betaald te worden binnen 14 dagen.

Het resterende bedrag zal na de fotoshoot gefactureerd worden. Dit dient ook binnen 14 dagen betaald te zijn, voor aflevering van de foto’s.

In het geval van een (bruids-) reportage: Wanneer je akkoord bent gegaan met de offerte, en er een datum is gekozen, vraag ik een aanbetaling van 25%. Dit dient betaald te worden binnen 14 dagen. Een maand voor de reportage ontvang je een factuur voor 50% van het totaal bedrag. Dit dient ook binnen 14 dagen betaald te worden. Na de reportage ontvang je een factuur met het resterende bedrag waar ook binnen 14 dagen aan voldaan moet worden, voor aflevering van de foto’s.

Annuleren kan altijd. Er zal alleen geen restitutie verleend worden indien je al een aanbetaling hebt gedaan.

Nee, dit doe ik liever zelf.

In het geval van een “Social Media” portret shoot, kan je de geselecteerde foto’s, online, bekijken. Zodra je hier je favorieten uit hebt gekozen, zal ik deze bewerken.

Foto’s van overige shoots zal ik eerst bewerken voor je je favorieten kan kiezen.